Home / Werken

Werken in de Cariben

Zon, zee en strand zijn misschien het eerste waar je aan denkt bij de Cariben. In zekere zin klopt dit; de omgeving waarin we werken is prachtig en voor velen een heerlijke vakantiebestemming. Wat je als vakantieganger minder ziet is de bedrijvigheid van de eilanden. Zo heeft Curacao bijvoorbeeld een grote haven, dient het vliegveld als hub voor regionaal en internationaal transport en zijn er hier ook meerdere vestigingen van verschillende multinationals. Kortom: er wordt hier hard gewerkt!

De grootste overeenkomst met werken in Nederland is het hoge niveau waarop wij werken. De zakelijke lijnen zijn hier korter, waardoor je opvallend snel kunt schakelen. Als (jonge) advocaat speel je al snel een belangrijke rol in grote zaken in de regio. Je impact is groot, mede doordat we je uitdagen en veel verantwoordelijkheid geven.

Naast een professionele werkomgeving kun je in je vrije tijd genieten van alles wat de regio te bieden heeft. Elk weekend waan je je op mini vakantie en kun je echt “Chillen op de Antillen”. Wil jij hier meer over lezen? Kijk dan op onze pagina wonen in de Cariben.