Curaçao

Voorbeelden van zaken waaraan we werken op Curaçao:

  • Samen met Berenschot adviseren we de overheid van Curaçao over alle juridische aspecten met betrekking tot de bouw van het Hospital Nobo Otrabanda. Dit omvat onder meer aanbesteding, contracten, vergunningen en financiering.
  • We werken samen met KPMG in een door de overheid aangestelde werkgroep, die de Curaçaose olieraffinaderij in een meerjarig programma adviseert over de toekomst van de raffinaderij en de (her)ontwikkeling van het gebied.
    We staan de eigenaren van het Jan Kok natuurgebied (Stichting Monumentenzorg en Sea Shore Properties NV) bij in het proces om schade als gevolg van een olieramp in 2012 te verhalen.
  • We adviseerden samen met De Brauw Blackstone Westbroek het beursgenoteerde beleggingsfonds Rorento, onderdeel van Robeco, bij de juridische omzetting van een NV te Curaçao naar een SICAV te Luxemburg.
  • We staan diverse internationale hotelketens, zoals Hilton en Marriott, bij in hun arbeidszaken in de Nederlandse Cariben.
  • We stonden financiële instellingen zoals ABN AMRO, het voormalige ABN AMRO Trust, Delta Lloyd en Fortis bij in de verkoop van hun lokale bedrijfsactiviteiten.
  • We stonden Royal & Sun Alliance Insurance, met vestigingen in de gehele Caribische regio, bij in de verkoop aan Fatum General Insurance.

Wil je meer weten over Curaçao, kijk dan eens op:

– Orde van Advocaten Curaçao
– Kiva Curaçao
– 
Een Advocaat in de CaribenOns blog voor Mr. Online
– 
Dutch Caribbean Legal Portal
– 
Antilliaanse Juristen Vereniging

18 april 2019