Aruba

Voorbeelden van zaken waaraan we werken op Aruba:

  • We representeerden Curoil, een oliedistributeur actief op alle Benedenwindse eilanden, in het juridisch mogelijk maken van hun oliebunkering activiteiten op Aruba. Daarvoor werd een juridische entiteit opgezet in Freezone Aruba en werd een exclusieve leveringsovereenkomst gesloten met de Aruba Ports Authority
  • We adviseerden Air Astana bij de uitbreiding van de vloot, waarbij meerdere Boeing toestellen werden aangekocht en geregistreerd in het luchtvaartregister van Aruba.
  • We adviseren met grote regelmaat bij beslaglegging van schepen in Aruba en op andere eilanden, en indien nodig bij de daaropvolgende verkoop via veilingprocessen.
  • We adviseerden bij het opzetten van het Aruba Growth Fund; een lokaal investeringsfonds van ongeveer USD 55mln dat wordt geïnvesteerd in Arubaanse bedrijven.
  • We staan banken zoals NIBanc, AIB, RBC, Banco Bilbao de Viscaja en Credit Suisse bij in (her)financieringen, onder meer voor de renovatie van het Horacio Oduber Hospital (USD 135mln), het Ritz-Carlton Aruba Hotel, de Aruban Divi Hotel Group en energiebedrijven Elmar en WEB Aruba (USD 130 mln).

Wil je meer weten over Aruba, kijk dan eens op:

– Orde van Advocaten Aruba
– Een Advocaat in de Cariben: Ons blog voor Mr. Online
– Dutch Caribbean Legal Portal
– 
Antilliaanse Juristen Vereniging