Bonaire

Bonaire is het kleinste en groenste eiland van de ABC, maar als je op het eiland aankomt blijkt het toch groter te zijn dan je denkt en er is super veel te doen. Het eiland heeft een groot National Park (Washington Slagbaai) en je kunt er op vele plekken fantastische hikes maken door de natuur. Hierbij zal je flamingo’s, leguanen, papegaaien en nog veel meer exotische dieren tegenkomen. Daarnaast is de natuur onderwater prachtig, de koraalriffen van Bonaire trekken duiktoeristen vanuit de hele wereld.

Met 20.000 inwoners heeft Bonaire de grootte van een flink dorp wat de sfeer op het eiland uniek maakt, het is er heel gemoedelijk. Het stadscentrum is pittoresk en kleurrijk, geen Gucci of Prada maar wel lokale winkeltjes met allerlei hippe items.

En ’s avonds wordt het pas echt gezellig! Salsa avonden, kroegen, strandfeesten en discotheken, Bonaire biedt voor ieder wat wils. Daarnaast heeft Bonaire erg goede restaurants (zelfs met een Michelin Chef!). Ook watersporters zullen zich er thuis voelen met erg mooie zeil-, windsurf- en kitesurf mogelijkheden. Oh, en er zijn geen verkeerslichten!

Tessa Breugom
Associate

Kijk voor meer informatie over Bonaire ook bij Onze locaties.

Tessa Breugom

Tessa Breugom

Tessa studeerde in 2014 af aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, en vertrok snel daarna naar de Cariben om als advocaat-stagiair aan de slag te gaan bij VanEps Kunneman VanDoorne in Bonaire. Vanuit daar staat ze cliënten bij op alle eilanden in de Nederlandse Cariben, in een verscheidenheid van rechtsgebieden binnen de sectie Corporate & Banking.