Sint Maarten

Voorbeelden van zaken waaraan we werken op Sint Maarten:

  • We stonden de NASDAQ-genoteerde projectontwikkelaar Fondo de Valores Inmobiliarios bij in de realisatie van Blue Mall, een high-end winkelcentrum in St. Maarten. We adviseerden over diverse aspecten, waaronder ondernemingsrechtelijke kwesties en geschillen, vastgoed en arbeidsrecht.
  • We adviseerden GEBE, het nutsbedrijf voor St. Maarten, Saba en St. Eustatius, bij de splitsing van de bedrijfsactiviteiten. Dat resulteerde in twee nieuwe utiliteitsbedrijven voor Saba en St. Eustatius. Op St. Maarten werd de overheid 100% eigenaar van GEBE, dat daar de leverancier van elektriciteit en water blijft.
  • Signature Flight Support – een dochteronderneming van BBA Aviation, dat genoteerd is aan de London Stock Exchange – bij de overname van een meerderheidsaandeel in Arrindell Aviation Services, een grondafhandelaar in St. Maarten.
  • We stonden TelEm, de grootste telecommunicatie provider in St. Maarten, bij met de arbeidsrechtelijke aspecten van hun herstructurering. Daarbij werden werknemers van verschillende entiteiten binnen de TelEm Group of Companies overgeheveld naar de werkmaatschappij.

18 april 2019