Curaçao

“Curaçao betekent ‘hart’ in het Portugees en is ook een hart in veel verschillende opzichten. Curaçao ligt in het midden tussen Aruba en Bonaire en tussen Zuid- en Noord-Amerika. De cruiseschepen uit de VS weten ons te vinden en hetzelfde geldt voor de marktlui uit Venezuela die vanuit hun bootjes hun verse groenten en fruit aanbieden in de binnenstad, Punda. De praktijk van onze vestiging in Curaçao is dan ook erg internationaal, met bijvoorbeeld een grote financiële sector.

Ook in je vrije tijd kun je in Curaçao je hart ophalen. Bijvoorbeeld met evenementen als het filmfestival (Curaçao IFFR), verschillende muziekfestivals (waaronder het Curaçao North Sea Jazz Festival) en traditionele vieringen zoals Karnaval, Festival di Tumba en het oogstfestival. Curaçao is ook een sportief en avontuurlijk eiland, je kunt hier behalve skiën en schaatsen bijna alles ondernemen. Zo kun je met de boot een dagje naar het onbewoonde eiland Klein Curaçao, of je beklimt de Christoffelberg in het natuurpark. Of natuurlijk de vele watersporten die je hier kunt beoefenen, zoals kitesurfen, zeilen en duiken. Het mooie van Curaçao is dat je hier in de buitenlucht leeft. Van uit eten en borrels tot het dansen op de beats van bekende DJ’s in de late uurtjes, het gebeurt allemaal onder een mooie blote sterrenhemel. Zo voel ik me op vrije dagen op vakantie in eigen land.”

Aubrich Bakhuis
Junior associate

Kijk voor meer informatie over Curaçao ook bij Onze locaties.

Aubrich Bakhuis

Aubrich Bakhuis

Aubrich Bakhuis is een innovatieve jurist met passie voor zowel de commerciële als de wetenschappelijke kant van het recht. Hij is promovendus in (Caribisch) staats- en bestuursrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vooruitlopend op de naderende verdediging van zijn proefschrift remigreerde Aubrich al naar Curaçao om zijn carrière in de advocatuur te vervolgen bij VanEps Kunneman VanDoorne.